Pamučna tetra pelena 3 komada

80,00 kn - 10.62 €

  • 100% pamuk
  • 3 komada u pakiranju

Primjerene su za široko povijanje, kao podloga za previjanje, brisanje nakon kupanja, umivanja ili hranjenja.

Opis

Pamučna tetra pelena 3 komada
to.to pamučne tetra pelene su izrađene od visoko kvalitetne dvoslojne tetra tkanine. Odlikuje ih prirodan materijal – 100% pamuk, koji je koži ugodan i pruža visoki stupanj upijanja. Pelene su višestruko uporabljive za njegu beba i djece kod kuće ili na putu. Primjerene su za široko povijanje, kao podloga za previjanje, brisanje nakon kupanja, umivanja ili hranjenja, te za zaštitu od sunca i vjetra u kolicima.
 
UPUTSTVA ZA UPORABU PAMUČNIH TETRA PELENA
Prije uporabe, pamučne tetra pelene je potrebno oprati s deterđentom za bijelo rublje na temperaturi od 95 C. Dodavanje omekšivača nije potrebno. Ostatke obrubnog šava (konce), odrežite nakon pranja.
 
DOBRO JE ZNATI……
Posebnost pamučnih tetra pelena to.to, su njihovi obrubi. Pelene nemaju debele, grube i tvrde rubove, koji smetaju bebu, te nisu klasično porubljeni. Kutovi pelena su zaobljeni, dvije strane su tkane, a druge dvije su obrubljene s glatkim četveronitnim (overlock) šavom. Konci, koji završavaju taj šav, nisu odrezani. Višak konca odrežite sami, ali tek nakon prvog pranja, kada se pelena i oba šava stisnu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pamučna tetra pelena 3 komada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.