Lansinoh – ručna pumpa za izdajanje

299,00 kn - 39.68 €

Lansinoh – ručna pumpa za izdajanje;  izdajanje – pohrana – hranjenje

Opis

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje omogućuje prenosiv i praktičan izbor za žene koje doje i koje se žele diskretno i ugodno izdojiti dok su u pokretu, budući da ne traži baterije ili izvor struje. Bez bisfenola A. Prilagodljiva dvofazna tehnologija – faza otpuštanja mlijeka omogućuje brzi ritam izdajanja koji potiče i započinje protok mlijeka; faza izdajanja omogućuje sporiji ritam izdajanja koji maksimizira protok mlijeka.

ComfortFitTM lijevak za prsa – za bolje prianjanje i sisanje te za učinkovitije izdajanje. Ergonomski oblikovana ručka – smanjuje umor ruku za udobno i neopterećujuće pumpanje. Lansinoh bočica za hranjenje – kompatibilna je sa svim Lansinoh pumpama i bočicama. Jedna bočica za izdajanje, pohranu i hranjenje. Tiha, kompaktna i lagana – omogućuje diskretno izdajanje i savršena je za uporabu izvan doma. Uključuje NaturalWave® dudu za bočice s poklopcem – pomaže održavanju uspostavljenog načina hranjenja. Uključuje prilagođeni stalak za bočice – za osiguravanje bočice i sprečavanje prolijevanja.

Manje dijelova – jednostavna i laka za očistiti, sastaviti i koristiti. Dio Lansinoh  sustava  izdajanje – pohrana – hranjenje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lansinoh – ručna pumpa za izdajanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.