Dostava

Dostavljamo kupljene proizvode na području cijele Hrvatske uključujući i otoke. Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500,00 kn!

Ako su proizvodi iz Vaše narudžbe na zalihi otpremit ćemo ih isti ili sljedeći radni dan. Ako neke od proizvoda trenutno nemamo na zalihi zbog popusta, pogodnosti ili povećanog obima posla, obrada narudžbe može potrajati nekoliko radnih dana. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu, pričekati da naručeni proizvod postane dostupan ili zamijeniti ga raspoloživim.

Nakon što narudžbu obradimo i paket predamo kurirskoj službi, na Vaš će e-mail stići obavijest da je paket poslan te ga nakon toga možete očekivati sljedeći dan na adresi (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje DPD-a. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Jednom kada je Vaša narudžba obrađena i paket spreman, putem sustava za otpremu DPD-u prenosimo uobičajene podatke o pošiljci, te vaš broj mobilnog telefona. Na taj način aktiviraju se opcije fleksibilne dostave. DPD Vas odmah nakon toga putem sms-a obavještava o predstojećoj dostavi kao i o standardnom vremenskom okviru dostave. DPD također šalje poveznicu, koja Vas neposredno vodi na DPD-ovog upravitelja dostave gdje imate mogućnost odabira između nekoliko opcija dostave prema vlastitim željama i potrebama.

Plaćanje

Plaćanje na transakcijski račun
Na svoju e-mail adresu dobit ćete ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem pošte, banke, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke. U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na svojoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

U slučaju da niste u mogućnosti zaprimiti pošiljku na svojoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan